Skip to main content

Efficiënter ondernemen met Wattel Online.

Online diensten voor een optimale samenwerking.

Wattel Online

Wattel Online is de web portal voor cliënten van Wattel Accountants & Belastingadviseurs waarbinnen een aantal diensten wordt aangeboden en bewerkstelligd.

De volgende diensten worden via de web portal aangeboden:
  • Online boekhouden; (o.a. Visma Accountview / Exact Online / I-Muis / E-Accounting )
  • Online salarisverwerking;
  • Online digitaal archief cliënten;
  • Online communicatie inzake de Omzetbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting;
  • Online communicatie inzake de jaarrekening en de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel;
  • Actueel relevant fiscaal- en financieel nieuws;
  • Branche en CAO informatie.

Efficiënter ondernemen met voordelig online boekhouden van Wattel Accountants & Belastingadviseurs. Online boekhouden is na internetbankieren de volgende stap op het gebied van modern zakendoen. Wattel Accountants & Belastingadviseurs heeft nu een veilig en efficiënt alternatief ontwikkeld voor reeds bestaande oplossingen voor internetboekhouden.
Via onze website heeft u toegang tot het bedrijfsnetwerk en het boekhoudpakket van Wattel Accountants & Belastingadviseurs. U kunt direct uw boekhouding bijhouden en wij kunnen gelijktijdig online met u meekijken.
Via deze methode houdt u vanaf uw eigen werkplek de boekhouding bij. U moet zelf voor een datacommunicatieverbinding via internet zorgen.

Ondernemer en accountant op één lijn

U kunt als ondernemer optimaal samenwerken met ons. Terwijl u bent ingelogd in uw online - administratie, kunnen wij vanaf onze eigen werkplek ook inloggen en met u meekijken. Via telefoon of mail kunt u dan overleggen. Maar ook via een slim berichtensysteem kunnen wij in de administratie opmerkingen en aanwijzingen aanbrengen. Zo bent u, direct of indirect, altijd op één lijn met ons.

Wattel Online: zo werkt het

Online Lonen: zo werkt het